Καλώς ήλθατε στο χώρο μελών!

Αποστολή με Courier

Για αγορές προϊόντων ύψους 250€ και άνω η αποστολή γίνεται Δωρεάν.
Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 2 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρείες courier.
Για αγορές προϊόντων κάτω των 250€ οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Βάρος Ελλάδα
Κατηγορία βάρους από 0,1 έως 2 κιλά 3,5 €
Κατηγορία βάρους από 2 έως 5 κιλά 15 €
Με διαδικασία αντικαταβολής, επιπλέον 2 €
Παράδοση Σαββάτου 14 €


Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Μέχρι 2 κιλά η χρέωση για την διαδικασία αντικαταβολής είναι 5,5 €.
Ο χρόνος παράδοσης είναι από 24 έως 72 ώρες.

Παραλαβή από το κατάστημα (Βασ. Κωνσταντίνου 97, Κορωπί)

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι έχει ως εξής: Δευτέρα-Τετάρτη (πρωί) 09:00 – 17:00 ,Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή (απόγευμα) 17:00-21:00 και το Σάββατο 10:00 – 14:00. Τις αργίες το κατάστημα μας θα παραμένει κλειστό.

Το www.telefone.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής εταιρείας που εδρεύει στη οδό Βασ. Κωνσταντίνου 97, Κορωπί, στην Ελλάδα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της , που βρίσκεται στην διεύθυνση www.telefone.gr.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.telefone.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Καλάθι ΑγορώνΠροσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο